Solceller – Solar – Photovoltaik

Sydfyns Byggefirma sælger og og monterer solcelleanlæg helt op til 400kW se vores udvalg på vores webshop Pv-Pro.dk 

Pv-Pro er et binavn til Sydfyns Byggefirma ApS. Igennem Pv-Pro ApS. har vi opbygget masiv viden om solcelleanlæg, vi har leveret over 100 solcelleanlæg til både erhverv og private det sidste år, vores leverandør er nordeuropas største grossist og deres udvælgelse af leverandører er meget stram, det er ikke nok at produkterne kan leveres billigt men garantierne skal være i orden ! Det er ikke godt nok med såkaldte forsikrede garantier som anvendes af mange kinesiske producenter, som alle ved bliver en forsikring kun udbetalt hvis policen er betalt, og det er den ikke hvis producenten er gået konkurs.

Her kan du købe solceller fra de førende mærker. Testvindene Norske REC, Tyske Bosch med deres helt sorte monokrystalinske solcellemoduler, tyndfilmsmoduler fra Tyske AVANCIS i lækkert sort design, Inverter fra SMA, Fronius, Danfoss og micro invertere fra Enecsys. Montageudstyr fra ALTEC og Würth. Vi tilbyder også montering af solcelleanlæg i hele Danmark.

Sydfyns Byggefirma tilbyder levering og montering af solceller i hele Danmark, vi udfører også 3d skyggesimuleringer hvis der er tvivl om placering af solcellerne i forhold til andre bygninger, beplantning og skykkepåvirkningerner herfra. Vores montører er uddannet grundigt i de produkter som vi har med at gøre dette for at sikre høj kvalitet af håndtering og monteringen hver gang ! Vi kan være med i hele processen fra projektering til montering. Vi levere naturligvis også anlæg til selvmontering og står også her til rådighed med kyndig vejledning.

Vi har valgt at tilbyde paneler fra 4 af de mest anerkendte mærker på markedet som både os og vores leverandør kan stå inde for. Mærkerne er Japanske Kyocera, Norske REC,  Tyske Sovello samt Tyske AVANCIS begge “made in Germany” Inverterene får vi fra SMC og Fronius som er Tyske samt fra Danske Danfoss vores micro inverterne bliver leveret af Involar.

Solcellepaneler:

 

REC Solar er en norsk producent af solceller samt verdens største producent af silicium til solarindustrien. Deres PE moduler som vi anvender ligger på 1. pladsen i seneste Photon test 2011, nogle kalder dem verdens bedste.

Læs mere om REC her.

AVANCIS er en tysk producent “Made in Germany” de fremstiller tyndfilmsmoduler i lækker design og ekstrem kvalitet CIS tyndfilmsmoduler er aktuelle når taget ikke vender optimalt eller hvis der ønskes et anlæg som tager sig arkitekttonisk godt ud med sin sorte overflade og rammer.

Læs mere om AVANCIS her.

KYOCERA er en japansk producent af solarmoduler de har over 35 års erfaring med solarteknik, de har en bred vifte af solar moduler i mange størrelser. Kvaliteten hører til blandt markedets bedste!

Læs mere om KYOCERA her.

 

Danfoss kender vi alle med hovedsæde i Danmark alle Danfoss invertere er fremstillet i Danmark ULX og TLX serien giver muligheder for at dele solcelleanlæget op i flere zoner da inverterne indeholder op til 3 MPP trackere dette kan være en forden hvis  dele af solcellesystemet på virkes af skygge, eks. fra en skorsten.

Læs mere om invertere fra Danfoss her.

SMA er verdens største producent af invertere til solarindustrien med en markedsandel på over 40%, det betyder at innovation og nye påfund tit udbryder herfra, portfolioen af produkter er lang og kvaliteten er tysk !

Læs mere om invertere fra SMA her.